Producten
Sloop werkzaamheden


Sloop werkzaamheden:

- Bestaande cementdekvloer
- Tegels
- WandenBestaande cementdekvloer

Het verwijderen van de bestaande dekvloer, zowel het slopen als verwijderen van de bestaande dekvloer. Dit doen wij met elektrische sloophamers of pneumatisch met lucht sloop hamers. Het hangt af van de dikte en hardheid van de dekvloer. Na het slopen verwijderen wij het puin met kruiwagens. Dit puin storten wij in een puin container, welke na de klus afgevoerd wordt. Deze containers zijn alleen voor schoon puin. Mocht u er andere materialen in willen gooien dan is dit ook mogelijk maar heeft wel consequenties voor de prijs van de container. Dus adviseren wij dingen anders dan puin zelf af te voeren naar uw plaatselijke stortplaats.
Voor een prijs indicatie kunt u bij offerte aanvraag het kopje "Uithakken dekvloer" aanvinken.

Tegels

Het verwijderen van tegels zowel op de wand als op de vloer. Voor het terug aanbrengen van nieuwe tegels of het aanbrengen van een ingefreesde vloer- of wandverwarming installatie. Het afvoeren van de tegels kunnen wij ook verzorgen maar u kunt dit indien gewenst ook zelf doen. Het verwijderen van tegels inclusief een dekvloer valt onder "bestaande cementdekvloer".

Voor een prijs indicatie kunt u contact opnemen met ons kantoor of een afspraak maken met onze adviseur. (Let op: een afspraak kost geld. Á 90,75 voorrijd kosten inclusief één uur) Wij adviseren om eerst een offerte aan te vragen voordat u een afspraak met onze adviseur maakt. Hierdoor heeft u in ieder geval een richtprijs.

Wanden

Het slopen van wanden welke geen consequenties hebben voor de dragende constructie van het huis. Dus geen dragende muren, alleen tussen wanden. Eventuele elektra of andere leidingen in de wanden dienen door een derde verwijderd of verlegd te worden. Indien mogelijk kunnen wij dit tegen een meerprijs voor u verleggen of verwijderen. Het afvoeren van het puin kunnen wij ook verzorgen maar u kunt dit indien gewenst ook zelf doen. Voor een prijs indicatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.